|
Post by Jakob Griffin on Dec 14, 2009 19:06:53 GMT 2
Jakob oli ikka vakka. Ta ei kavatsenud midagi öelda, vähemalt mitte enne, kui teised mingi eriti jubeda ideega lagedale ei tule.
|
|
|
Post by Cassie Mutton on Dec 14, 2009 23:35:00 GMT 2
" Näiteks oleks äge kui meil oleks mõnusad mustda siidkardinad" sõnas cass ja vaatas kahtlustavalt kordmööda ülejäänud elanikele otsa.
|
|
|
Post by Lyra Arya Daenerys Beckley on Dec 15, 2009 20:21:48 GMT 2
"Palun ärme pane mitte midagi akende ette? Kas te teadsite, et Londonis on aastas ainult 1500 tundi päikest? Aastas on ainult 8760 tundi!" Lyra ei suutnud uskuda, et seegi vähene päike temalt ära võetakse! Prantsusmaal on aastas keskmiselt 1800 tundi päikest.
|
|
|
Post by Cassie Mutton on Dec 15, 2009 22:30:48 GMT 2
" okei"lausus cass tuimalt ning jäi ootama nüüd , et keegi teine mõne idee välja käiks.
|
|
|
Post by Lyra Arya Daenerys Beckley on Dec 16, 2009 16:35:15 GMT 2
"Mu arust on nii ka meie tuba päris pandav. Aga ma pean endale muretsema ühe ninjadega voodipesu..." mõtiskles Lyra ja vaatas oma voodit. "No muidugi, kui jõulud tulevad, siis paneme lambid ülesse," ütles ta siis lage vaadates. Tüdruk oli end maas pikali visanud, valgetes sokkides jalad aknale toetatud.
|
|
|
Post by Jakob Griffin on Dec 16, 2009 20:05:49 GMT 2
Jakob raputas pead. "Ainult mitte vilkuvaid tulukesi. Ma ei saa magada ei tulukestega, ega hommikuse päikesega, kui seda on" rääkis ta ning tegi veits mossis nägu. Mitte ei teinud otseselt, vaid see tuli tal iseenesest.
|
|
|
Post by Lyra Arya Daenerys Beckley on Dec 16, 2009 20:28:50 GMT 2
"Ega me ei peagi vilkuvaid panema ja ööseks saame ju välja tõmmata, sest ma ei saa valges magama jääda. Noh. Tulevalges," rääkis Lyra. "Niiet sina oled ka kardinate poolt? Selles suhtes, kui sa päikesega tudida ei saa?" küsis Lyra veidi mossis häälega. Siis ta mõtles sellel hetke. "MUIDUGI PEAME KARDINAD PANEMA!" hüüatas tüdruk istukile tõustes. "Mis siis, kui ma pesust tulen ja keegi õues vahib, kuidas ma pesuväel ringi jooksen?!" ütles Lyra õudusega. See oli ainuke aspekt, miks võiksid olla kardinad.
|
|
|
Post by Jakob Griffin on Dec 16, 2009 20:34:17 GMT 2
Jakob hakkas naerma. "Ega erilist vahet ju ei ole, sest samas olen ka mina siin passimas ju" lausus ta kergelt läbi naeru. "Aga jah, kardinad võiksid olla, vähemalt hommikul, sest päikesega magada ei saa" lisas ta lõppu.
|
|
|
Post by Lyra Arya Daenerys Beckley on Dec 16, 2009 20:40:16 GMT 2
"Ei noh. Sina lendad välja!" naeris Lyra. "Asi ei ole tegelt nii palju selles, et mind vahitakse, sest et kammoon! Ma käin ujumas! Ega ma ei kavatse siin alasti ringi joosta! A mind häirib, kui ma ei tea, et mind vahitakse. Siuke... Liputaja tunne on. Ja kõik teised peaksid end tundma kui perverdid! pidas Lyra maha pika kõne. Tal ei olnud tegelt kavas väga palju paljalt ringi joosta, aga iial ei või teada, mis toimub. Parem karta, kui kahetseda!
|
|
|
Post by Jakob Griffin on Dec 16, 2009 20:48:23 GMT 2
Jakob naeris, ise ikka lakke vahtides. "Aga oleks tänulik, kui keegi kardinad muretseks, sest need sitad ei takista mingit päikest" lausus ta, suunates pilgu siidkardinatele, mis seinte ääres olid, akende eest ära tõmmatud.
|
|
|
Post by Lyra Arya Daenerys Beckley on Dec 16, 2009 20:52:47 GMT 2
"Aga helistame ühikainfosse ja küsime, kas me peame ise omale kardinad muretsema või nad annavad meile kardinad. Mis värvi te tahaksite? Mu arust võiksid need olla suht paksud ja tumedad. Sügavlillad või tumesinised. Mitte mustad," ütles Lyra ja vahtis toas ringi, et otsustada, mis värv neile kõige paremini sobib.
|
|
|
Post by Jakob Griffin on Dec 16, 2009 20:58:03 GMT 2
"Tumesinised" lausus noormees kohe, kui oli valikut kuulnud.
|
|
|
Post by Lyra Arya Daenerys Beckley on Dec 16, 2009 21:08:01 GMT 2
Lyra kortsutas kulmu. "Miks? EI! Unusta ära! Ma ei taha teada!" ütles tüdruk järjest. Tegelt ega tema ei olnudki ainukene otsustaja. Vähemalt keegi teine avaldas ka arvamust.
|
|
|
Post by Jakob Griffin on Dec 16, 2009 21:28:56 GMT 2
Jakob kortsutas hetkeks kulme, kuid vaikis. Ta oli oma arvamuse välja öelnud ning sellest piisas.
|
|
|
Post by Lyra Arya Daenerys Beckley on Dec 17, 2009 21:10:41 GMT 2
Lyra tõmbas oma telefoni endale lähemale ja valis infotelefoni numbri. "Tere, London School of Arts'i ühika korrapidaja number palun," ütles Lyra telefoni. "Jah, ma ootan... Oodake palun üks hetk..." tüdruk küünitas oma kohvri poole ja tõmbas sealt ühest taskust välja pastaka. Telefoni vasaku õla ja kõrva vahele surnud, ütles ta:"Nii, öelge nüüd," ja kirjutas numbri oma vasaku käe peopessa. "Aitäh teile!" ütles tüdruk telefoni ära pannes. "Kes tahab helistada ja küsida, kust me kardinad saame, kui saame?"
|
|