|
Post by Kelly Deschanel on Dec 5, 2009 22:12:57 GMT 2
Kelly ja Chanel olid plaaninud Kelly juures pidu ning nüüd oligi see nädalavahetus käes. Kelly oli saatnud vanemad kodunt ära ning nüüd pani ta maja valmis. Saun oli soojas, õues oli basseini ääres igast toolid ja lauad valmis seatud. Nüüd suundus Kelly teisele korrusele, et end valmis sättida. Ta pani kõigepealt selga valged bikiinid, juhuks kui nad peaksid ujuma minema. Saunas oleks ta need loomulikult seljast võtnud. Juuksed olid tal kergelt lokkis ning need ta jättiski lahti. Selga otsustas ta panna lühikese peokleidi, mis tal kapis leidus. Jalga ei pannud ta midagi, ta oli ju kodus. Kerge ripsmedušš ja asi oligi korras.
OT, ma usun et kõik on kutsutud, sest kooli peal läks jutt laiali vms. 
Kleit:
|
|
|
Post by Chanel Barton on Dec 5, 2009 22:25:39 GMT 2
Takso peatus Kelly maja ees ja Chanel maksis vajaliku raha ära. Siis väljus ta autost ja sammus esiukse juurde, ta ei hakanud koputama vaid sisenes kohe, sest teadis, et Kelly on üksi kodus. "Hey, mina olen," hüüdis ta kingi jalast lükates ja edasi sammudes. Tüdrukul oli seljas seelik ja tavaline valge pluus, mitte midagi erilist. Samuti olid tal all ka bikiinid, musta värvi.Tema riietus:
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 5, 2009 22:43:32 GMT 2
Kelly kuulis alt ust ning tippis siis kiirelt trepist alla. "Heips" lausus ta, kui siis viimased trepiastmed allapoole astus ning sõbrannale otsa vaatas. Ta naeratas kergelt. "Raudselt ei tule kedagi" lausus ta ning naeris, kui siis vastu trepi käsipuud toetas. Hetk hiljem liikus ta aga ülisuure elutoa poole. Neidis ise oli sellega loomulikult harjunud. See oli suur ning kõrge. Ühes nurgas oli minibaar. Muusika juba mängis ning tuled oli ta hämaramaks pannud. "Ja mida sa täna soovid?" küsis Kelly ning naeratas kavalalt, kui sõbranna poole vaatas.
|
|
|
Post by Chanel Barton on Dec 5, 2009 22:46:20 GMT 2
"Raudselt tuleb hoopis terve kool," lausus Chan ja astus edasi, baari poole. "Rumm ja koola," lisas ta siis ja istus ühele baaripukkidest. Ta oli kodus juba ühe siidri ära joonud ja tuju oli juba laes.
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 5, 2009 22:58:34 GMT 2
Erinevalt Chanelist oli Kellyl lihtsalt hea tuju. Ta võttis riiulist kaks klaasi ning asetas need enda ette, madalamale letile. Baari külmikust võttis ta välja rummi ja coca. Ta valas mõlemat jooki mõlemasse klaasi ning lõppudelõpuks pani mõlemasse ka ühe kõrre. "Jah, terve kool. KINDLASTI" lausus ta naerdes, rõhutades sõna kindlasti. Ta pani ühe jookidest letile ning teise võttis ta enda kätte, kust ta otsekohe mõned lonksud jõi. Ise istus ta leti taga olevale pukile. Kelly võttis kätte muusikakeskuse puldi ning keeras muusikat pisut valjemaks, nii et oleks tunne nagu klubis.
|
|
|
Post by cass on Dec 5, 2009 23:10:10 GMT 2
Cassie oli kuulnud mingist peost ning kuna tal niikuinii targemat teha polnud otsustas ta ka kohale ilmuda.Cass koputas uksele ning jäi ootama kuna keegi avama tuleb, sest ta polnud endas kindel, et see õige maja. tal olid seljas üsna lühike armee rohekas kleit ning samas toonis kingad 
|
|
Lucy Lumna
18. aastane / 3. kursus

You're such a waste of weed.
|
Post by Lucy Lumna on Dec 5, 2009 23:22:32 GMT 2
Lucy oli kaalunud peole minekut kaua. Lõpuks oli ta ikkagi mõelnud, et põikab läbi. Seega jalutas ta Deschanellide villa poole. Neiu oli selga pannud lillaka alatooniga veinipunase topi, selle peal oli tal pruunikas jakk. Jalga oli ta tõmmanud musta värvi sukad, teksaseeliku ja punased ketsid. Lucky jalutas ukse poole ja märkas seal teistki tüdrukut. "Hei!" ütles ta tollele ja koputas korra uksale, kuna ei teadnud, et võõras tüdruk oli seda ka teinud. 
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 5, 2009 23:33:42 GMT 2
Kelly kuulis, et inimesi juba tuleb. "Be right back" lausus ta Chanelile ning vaikselt lenneldes liikus ta välisukse poole, endal jook käes. Ta avas ukse ning sealt vaatasid talle vastu kaks kooliõde. Kellyt ajas see pisut naerma. Ta ei teadnud kumbagi nimepidi. "Ilmselt olete te kellegi kaudu peost teada saanud, kuid siiski, astuge sisse" lausus ta ning naeris kergelt. "Mina olen Kelly" tutvustas ta ning rüüpas joogist siis mõned lonksud, oodates kuni külalised sisse astuvad. Seejärel sulges ta ukse ning läks trepi juurde, mis kohe seal samas oli.
|
|
|
Post by Cassie Mutton on Dec 5, 2009 23:49:36 GMT 2
" Cassie enamasti öeldakse mulle cass" ning neiu ulatas Kellyle viisakalt pudeli veini kuna tal oli kombeks alati pidudele midagi joodavat kaasa võtta.
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 5, 2009 23:56:09 GMT 2
Kelly naeratas sõbralikult ning hakkas kergelt naerma, kui teise kätte veinipudeli sai. "Seda poleks nüüd küll vaja olnud" lausus ta ning muigas, kui veini uuris. Neil oli ju baar. Mitte küll nii suur, kui klubides, kuid viis inimest mahtus leti ette istuma ning kaks või kolm leti taha. Sellega kaasnes ka alkohol, mida Kelly ise osta suutis. Seda ta aga kõva häälega mainima ei hakanud. "Aga aitäh, astuge edasi ning tundke end hästi" lausus ta, kui ise baarileti juurde liikus. Veini asetas ta riiulisse, teiste veinide juurde. Koheselt hakkas ta ka külalistele rummi colaga valmistama. Ta pani ka nendesse kõrred. "Nautige" lausus ta ning naeratas. Neidis võttis kätte taas oma klaasi ning istus leti taha pukile.
|
|
|
Post by Cassie Mutton on Dec 5, 2009 23:59:31 GMT 2
Cass ei hakanud kohe joomas vaid ta otsustas, et teeb enne ühe suitsu. Selle mõte välja mõelnud küsis ta " kus ma suitsu teha võin kas siin samas "ning neiu jäi ootama kelly vastust.
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 0:15:32 GMT 2
Kelly noogutas. "Kas siin, baari juures, või terrassil" lausus ta, kui siis näpuga terrassi ukse poole näitas. Siiski oli neidis kindel, et Cassie taha sees suitsu teha, mistõttu ta madalamalt letilt tuhatoosi kõrgemale letile tõstis ning kergelt naeratas. Kelly võttis taas lonkse oma joogist. Tal oli juba pool otasas ning kuna ta päeval midagi erilist söönud polnud, siis hakkas see ka kergemini pähe.
|
|
|
Post by Cassie Mutton on Dec 6, 2009 0:18:40 GMT 2
cass otsis oma kotist paki suitsu ning haaras sealt ühe suitsu mille ta üpris osavalt oma huulte vahele lennutas. Selle süüdanud ja esimese mahvi tõmmanud lausus ta " on kedagi veel tulemas "?
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 0:25:52 GMT 2
Kelly süütas ka omale ühe suitsu ning kehitas siis küsimuse peale õlgu. "Mul pole õrna aimugi, kes tulevad" lausus ta ning naeris. Ka Cassiet ja teist tüdrukut ta ei teadnud tulevat, seega kes teab, mis inimesed sinna kõik kokku tulla võivad. Seepeale ta vaid muigas.
|
|
|
Post by Chanel Barton on Dec 6, 2009 1:12:30 GMT 2
"Tere," lausus Chanel viisakalt tüdrukutele, kes saabunud olid. "Chanel," tutvustas ta ennast kiirelt ja süütas ka siis suitsu. Ta tõmbas ühe mahvi, puhus tossu välja ja siis rüüpas koksi. "Ma usun, et paljud tulevad," ütles ta nagu muuseas Kelly öeldu peale.
|
|