|
Post by Lucas Reed on Dec 6, 2009 12:55:28 GMT 2
"Ma arvan endiselt, et see seelik on liiiga lühike," lausus Lucas bike'i maja ees peatades ja võttis kiivri peast. Mehel olid jalas tavalised teksad, seljas must t-särk ja nahktagi.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 6, 2009 12:58:57 GMT 2
|
|
|
Post by Lucas Reed on Dec 6, 2009 13:01:11 GMT 2
"Naised.." pomises Luc ja pani ka enda kiivri bike'ile, toetades ratta siis jalale. "Kindel, et me ikka õiges kohas oleme?"
|
|
Lucy Lumna
18. aastane / 3. kursus

You're such a waste of weed.
|
Post by Lucy Lumna on Dec 6, 2009 13:04:49 GMT 2
"Hei! Lucy olen," ütles Luce vaid naeratades ja sammus edasi. Neiu vaatas majas ringi ja suundus siis teiste juurde. Neiu märkas jooke ja läks baarikese poole. "Ma loodan, et ma ikka võin omavoliliselt tegutseda," lausus ta kergelt irvitades ja võttis omale ühe klaasi. Luciannale meeldis eksperimenteerida ja seega valas ta klaasi umbes pooleni täis jäägerit, selle peale martiinit ja siis veidi laimimahla. Lucky segas seda kokteili segamis pulgaga ja jõi siis lonksu. Midagi üli jubedat ei tulnudki kokku.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 6, 2009 13:06:17 GMT 2
"Ei," vastas Leslie lõbusalt muiates ja sammus ukseni, koputades sellele.
|
|
|
Post by Lucas Reed on Dec 6, 2009 13:09:05 GMT 2
Lucas naeris kergelt ja sammus Nico kõrvale, jäädes samuti ootama.
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 13:10:03 GMT 2
Kelly kehitas õlgu. "Minugipoolest" lausus ta Lucyle. Ta saigi siis juba järgmise klaasi võtta, sest tema enda oma oli tühjaks saanud. Kuulnud koputust, kiirustas neidis ukse juurde ning avas selle. "Astuge aga edasi. Minu nimi on Kelly" lausus ta rõõmsalt. Teistel oleks ka ju tore teada, kelle majas nad on.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 6, 2009 13:12:27 GMT 2
"Mina olen Leslie," lausus neiu naeratades ja astus sisse, tõmmates ka venna kättpidi kaasa.
|
|
|
Post by Lucas Reed on Dec 6, 2009 13:14:09 GMT 2
"Lucas," tutvustas mees ka end ja astus Nico järel sisse, vaadates seal ringi. "Ainus mees?" uuris Luc muiates.
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 13:17:47 GMT 2
Kelly naeratas, kui nimesid kuulis. Küsimuse peale hakkas ta naerma, kuid noogutas. "Tuleb nii välja" lausus ta ning muigas, võttis siis oma klaasis olevast kõrrest kinni ning jõi sealt pisut. "Aga siiski, tundke end kui kodus" lisas ta ning muigas kergelt, kui tagasi elutuppa liikus. Muusika käis, tuled olid hämarad. Mõnus oli olla.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 6, 2009 13:19:46 GMT 2
Leslie noogutas ja sammus baari juurde, asudes endale kokteili kokku segama. "Luke, teen sulle ka?"
|
|
|
Post by Lucas Reed on Dec 6, 2009 13:22:09 GMT 2
"Tee, aga ära seekord sinna unerohtu sokuta, ole kallis," muigas Lucas ja sammus samuti baari juurde.
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 13:24:59 GMT 2
Kelly naeris endamisi ning istus siis diivanile. Hetkeks sulges ta silmad. Ta tahtis, et Micha juba sinna tuleks, kuid noormees polnud Kelly sõnumile vastanud, kas ta tuleb või mitte.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 6, 2009 13:25:16 GMT 2
"Sul on see ikka veel meeles?" küsis Leslie naerdes ja segas joogi läbi, lükates klaasi Luca poole.
|
|
|
Post by Lucas Reed on Dec 6, 2009 13:28:18 GMT 2
"Ma ei mäleta õhtust midagi, aga hommik on meeles küll," muigas Lucas ja võttis lonksu kokteilist. "Sulle jäävad baarides töötamisest mingid oskused külge."
|
|