|
Post by Leslie Reed on Dec 6, 2009 13:31:42 GMT 2
"Wow.. kas see oli kompliment?" tögas Leslie ja võttis ka enda joogist lonksu.
|
|
Lucy Lumna
18. aastane / 3. kursus

You're such a waste of weed.
|
Post by Lucy Lumna on Dec 6, 2009 13:39:47 GMT 2
Lucianna oli läinud ja istunud mingile tugitoolile ja joonud oma jooki edasi. Kui saabusid uued inimesed siis ta vaid muigas. "Heips! Ma olen Lucy," ütles ta neile naeratades ja viis oma pilgu neilt siis aknast välja, vaadates mõtlikult õue ja rüübates vahepeal taas lonksu oma joogist..
|
|
|
Post by Lucas Reed on Dec 6, 2009 13:44:39 GMT 2
"Kujutad ette, jah.. ma suudan ka viisakas olla," lausus Lucas.
|
|
|
Post by Cassie Mutton on Dec 6, 2009 14:13:48 GMT 2
cassie oli terrasilt tagasi tulnud ning ta avastas, et rahvast on juurde tulnud. teiste sekka jõudnud ütles ta tutvustavalt "Cassie" ning vaatas uutele nägudele kordamööda otsa.
|
|
|
Post by Chanel Barton on Dec 6, 2009 15:43:15 GMT 2
Chanel kustutas enda suitsu ja viskas selle siis tuhatoosi. Ta märkas Lesliet ja Lucast sisenemas. "Tsau," lausus ta neile ja naeratas, rüübates siis enda jooki. Ta istus ikka baarileti ääres.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 6, 2009 15:50:46 GMT 2
"Raske uskuda," lausus Leslie muiates ja sammus siis teiste juurde, istudes samuti ühte tugitooli.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 6, 2009 18:23:24 GMT 2
Oma musta Maserati garaazi ees peatanud väljus ta sealt .Uksed lukustanud kohendas mees oma beesi jakki, ning surus võtmed viigipükste taskutesse . Kiirelt suitsu suule asetanud tõmbas ta selle ära, ning viskas uksekõrval olevasse prügikasti . Majasse sisenenud naeratas ta vaid tuimalt, ning eemaldas oma kingad jalast . Jaki nagisse pannud kortsutas ta kulmi, ning sisenes kööki, kus külmikust omale ühe mineraalvee võttis . Selle avanud jäi ta aknast välja vaatama .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 21:27:41 GMT 2
Kelly kuulis väisukse avamist ning sulgemist, kuid keegi ei ilmunud. Ainuke kes niisama sisse oleks tulnud, oleks kas Chanel või Micha. Kuna Chanel kohal oli siis läks Kelly esikusse ning sealt edasi kööki, kus ta Micha avastas. "Sa ka kohal" lausus neidis rõõmsalt, kuid rahuliku häälega, kui Micheali taha liikus. Neidise näol oli lai lai naeratus. kelly võttis lonkse oma joogist.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 6, 2009 21:58:05 GMT 2
Micha keeras ennast ringi, ning avas samaaegselt pudeli . Sealt lonksu rüübanud kortsutas ta kulmi, ning kallistas Kellyt tugevalt, tal oli mingi hellushoog peale tulnud . Mees sulges tuimalt oma silmad .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 22:01:44 GMT 2
Kelly naeratas rõõmsalt ning kallistas poissi vastu, hoides rummi klaasi ikka käes. "Kõik korras ikka?" küsis Kelly, kuna noormees tundus kuidagi vaikne. Kelly oli selle poolest aga rõõmus, kuna jook oli sees. Nii nad seal kallistasid, keset kööki.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 6, 2009 22:03:45 GMT 2
Mees noogutas oma peaga, ning kallistas seejärel edasi .Ta ei saanud ise ka päris täpselt aru, mis ta peas toimus, ning tänu sellele ta midagi ei öelnud, ning valesid vihjeid ka ei andnud .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 22:10:15 GMT 2
Kelly naeratas ikka endamisi, kui ühe käega õrnalt Micha selga silitas ning seejärel vaikselt pai tegi, kui nad ikka üksteist kallistasid. Kelly ei hakanud ka midagi ütlema, vaid kallistas edasi. "Ma armastan sind, jäta see meelde" lausus ta vaikselt.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 6, 2009 22:20:28 GMT 2
Micha naeratas kergelt, ning suunas oma silmad nüüd kööki ringi liikuma . ''Kui ma väga purju jään, siis kantseldad, mu enda tuppa magama eksole .'' Lausus ta kiirelt, kui neidisest eemaldus, ning teda oma tavaliselt naeratusel vaatlema jäi .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 6, 2009 22:25:40 GMT 2
"Eelmisest lausest oleksid sa pidanud seda järeledama" lausus ta ning naeris kergelt. "Oleneb ka sellest, kui kaine ma ise olen" lisas tüdruk ning hakkas pisut rohkem naerma kui ennem. Tuju oli tal tõesti juba hea, sest üks klaas oli juba otsas ning teisest oli juba pool läinud. Ta vaatas nüüd aknast välja, basseini poole. "Tule" lausus ta ning muigas kavalalt, kui siis Michat käest tiris ning terrassi ukse poole viis, et basseini juurde minna.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 6, 2009 22:30:26 GMT 2
Mees naeratas kavalalt, jättis pudeli lauale, ning sammus Kellyle järgi, ta käest kinni hoides . Talle meeldis nii ülekõige, ja ta ei tahtnud et see käsi sealt eemalduks .
|
|