|
Post by Kelly Deschanel on Dec 8, 2009 20:56:41 GMT 2
Kellyl olid Michale pisut shokeerivad uudised. Ta pidi sellest noormehele rääkima, kuid samas ei julenud ta. Ka Chanellile ei olnud ta veel rääkinud, et ta rase on. Neidis oli jõudnud juba Micheali ukse taha, kuid ei sisenenud veel, vaid kõndis seal edasi tagasi. Peagi toetas ta vastu koridori seina ning kükitas maha, toppides pea kätesse, et maha rahuneda.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 8, 2009 20:58:40 GMT 2
Micha oli just pesust tulnud, ning kõne Gregoriga ära lõpetanud . Ta suunas oma silmad ajakirjale, mis laual vedeles . Sealt ühte artiklit lugema hakates rüüpas ta vahepeal kohvi kõrvale, ning muigas vaid kergelt, kui ajakirja süvenes .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 8, 2009 21:03:20 GMT 2
Kelly võttis taskust võtme ning seisis siis ukse taha. Aeglaselt tegi ta ukse lukust lahti ning avas selle. Ta ei lausunud midagi, vaid sulges siis enda järel. Kelly hakkas jalanõusid jalast võtma.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 8, 2009 21:06:39 GMT 2
Mees kuulis, kuidas uks avati, ning sealt sisenetti, kuna ainuke kellel võti oli oli Kelly sai ta kohe aru, et see neiu on . ''Ma olen köögis kallike .'' Hõikas ta kiirelt, ning rüüpas uue sõõmu oma kohvist .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 8, 2009 21:08:35 GMT 2
Kelly naeratas vaid hetkeks ning juba ta süda puperdas. Väga kõvasti. Aegalselt hakkas ta ka oma mantlit ära võtma. Neidis riputas selle nagisse ning liikus siis köögi ukse juurde. Ta avas vaikselt suu, et midagi öelda, kuid juba tere ei tulnud tal suust välja, mis tõttu ta ainult kergelt naeratas.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 8, 2009 21:11:48 GMT 2
''Millega ma selle külaskäigu ära teenisin ?'' Küsis ta nüüd silmi neiule viies, kui teda vaatlema jäi . Ajakirja oli Micha lauale asetanud, ning nüüd oli tal silmi ainult Kelly jaoks .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 8, 2009 21:14:09 GMT 2
Kelly naeratas veelgi rohkem, kui siis käed avas ning näitas et kalli tahab. Ta seisis seal samas, suutmata ikka midagi öelda. Tal oli vaja tuge ja ta teadis, et sel hetkel kui Kelly talle seda teatab, on ka Michal tuge vaja.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 8, 2009 21:16:38 GMT 2
Micha kortsutas kulmi, tõusis kohendas oma lühkareid, ning sammus Kellyni . ''Midagi juhtus ?'' Kortsutas ta nüüd veel enam oma kulmi, sest Kelly käitumine oli äärmiselt ebatavaline . Ta kallistas neidu .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 8, 2009 21:19:21 GMT 2
Nii kui Kelly Micha käte vahele sai, tundis ta et kõik on hästi ning kallistas Michat nii tugevalt, kui suutis. Kuulnud küsimust, ei vastanud Kelly sellele, vaid küsis ise järgmise küsimuse: "Kui palju sa mind armastad?" küsis neidis veel igaksjuhuks ennem. Ta lihtsalt kartis, et uudise pärast võib noormees teda maha jätta või midagi sinnakanti.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 8, 2009 21:21:21 GMT 2
''Eee .''Kokutas mees kiirelt, ning astus sammu tahapoole . ''Ma olen seda sulle tihti, öelnud kui palju . Misasi sul plaanis on ?'' Uuris ta nüüd edasi, kui kolm kortsus neidu vaatama jäi .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 8, 2009 21:25:51 GMT 2
Kelly vaatas Micha poole. "Ma olen rase" lausus ta vaikselt, kuna häält ei tulnud. Ta ütles seda järsult, kuna mis mõtet oli noormeest piinata.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 8, 2009 21:29:59 GMT 2
Micha raputas pead, ning suunas silmad seejärel tagasi Kellyle . Ta näol oli vägagi imestunud ilme . ''Nagu, et päriselt rase ?'' Kortsutas ta oma kulmi korraga, kui tahapoole jalutades toolile potsatas . Ta tahtis juba küsida, et kas kindel, et minust, kuid siis raputas ta kindlalt pead, sest mees oli kindel, et Kelly ei petaks teda .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 8, 2009 21:43:19 GMT 2
Kelly hammustas närviliselt alahuulde ning noogutas siis õrnalt. Ta lootis tõesti, et Micha teda maha ei jäta.
|
|
|
Post by Micheal Hopkins on Dec 9, 2009 7:36:53 GMT 2
''Mis siis ikka .'' Lausus ta kiirelt, ning sammus Kelly juurde . Neidu kallistanud naeratas ta talle, ning jäi tema ees seisma . ''Nüüd, me lihtsalt peame kokku kolima, pluss mina ei tohi enam niiväga lolli mängida .'' Sõnas ta rahulikult, kui mõtlema hakkas kas ta koolis tohib endiselt veidi rohkem puududa ja nalja teha .
|
|
|
Post by Kelly Deschanel on Dec 9, 2009 10:58:45 GMT 2
Kelly suutis siis normaalselt naeratada, kui Micha sellesse lõpuks nii lihtsalt suhtus. "Ma armastan sind" lausus ta ning naeratas veelgi rohkem, kui poissi uuesti kallistas ning silmad sulges. Tal oli tõesti tuge vaja ning õnneks oli Micha selleks olemas. Hetk hiljem hakkas ta oma vanemate peale mõtlema. "Ma ei tea, kuidas mu vanemad sellesse suhtuksid" lisas ta siis ning naeris kergelt.
|
|