|
Post by Leslie Reed on Dec 5, 2009 21:18:33 GMT 2
Leslie astus kohvikusse ja otsis pilguga mõnd vaba lauda. Ülesanne tundus küll lootusetu olema, sest kohvik oli üpris täis. Neiu esitas tellimuse ja istus siis ühte ärjavabanenud lauda akna all.
|
|
|
Post by Gregor Von Davidson on Dec 5, 2009 21:24:57 GMT 2
Mees peatus kohviku ukseall, sisenes ning oli sunnitud tõdema, et ta ei oleks pidanud sinna sisenema. Tellinud omale piaprmündi tee ja kaks sotsnikut suunas ta silmad tuimalt ruumi ringi liikuma. Märganud, et üks neidis üksi istub suundus ta naeratades sinna. ''Kas ma tohiks siia istuda? Mujal on kõik täis.'' Sõnas ta ebalevalt noort neidu vaadeldes.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 5, 2009 21:27:40 GMT 2
"Jaa, ikka," lausus Leslie pilku tõstes ja naeratas. Neiu võttis lonksu enda kakaost ja silmitses noormeest, viies pilgu siis kohvikule. "Tipptund vist."
|
|
|
Post by Gregor Von Davidson on Dec 5, 2009 21:32:15 GMT 2
Naeratades võttis ta istet, ning suunas silmad välja. Tänaval oli ka liiklus muutunud üha suuremaks, ning tõesti tundus, et on tipptund. Mees raputas sellepeale vaid kergelt pead. ''Tundub jah nii, ma tulin vaid lõunat sööma, et edasi tööle minna, kuigi tundub, et see muutub siin võimatuks, kui siia veel keegi siseneb.'' Lausus ta rahulikult, ning jäi naeratades neidu vaatama.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 5, 2009 21:35:35 GMT 2
"Tööle?" küsis Leslie ja heitis pilgu kellale. Neiu muigas enda rumaluse üle ja noogutas mõistvalt. Ega kõik ei töötanud ju öösiti nagu tema. "Minu loogika järgi peaks inimesed varsti oma toitudega lõpetama ja lauad tühjenema."
|
|
|
Post by Gregor Von Davidson on Dec 5, 2009 21:41:56 GMT 2
''Jah, töötan vahetustega metroos turvamehena.Seal peab ju koguaeg olema valve.''Lausus ta enda silmi nüüd teele viies, mis talle toodi. Ühest tüki hammustanud jäi ta seda mäludes välja vaatama. Kohvik hakkas tõepoolest rahvast vähenema.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 5, 2009 21:44:25 GMT 2
"Hmm.. Naljakas, et ma sind näinud pole. Ma sõidan päris tihti metrooga," lausus Leslie muiates. Neiu võttis oma šokolaadikoogist samuti ampsu.
|
|
|
Post by Gregor Von Davidson on Dec 5, 2009 21:52:03 GMT 2
''Ma olen seal kus mingi jama toimub. Kui kõik on rahulik peatun üldiselt meie kontoris.''Lausus ta kiirelt. Hammustas seejärel pool pirukast ära, ning jõi teed peale. Umbes kümne minut pärast oli tal söök söödud, ning ka tee otsas. End püsti ajanud noogutas ta neiule, ning suundus leti äärde, et sealt omale veel kaasa midagi osta.
|
|
|
Post by Leslie Reed on Dec 5, 2009 21:56:08 GMT 2
"Jamad on mulle tuttavad asjad," lausus Leslie muiates. Neiu silmitses meest hetke ja raputas endamisi pead. "Head päeva sullegi," pomises ta endamisi.
|
|
|
Post by Gregor Von Davidson on Dec 5, 2009 22:00:05 GMT 2
Endale kolm liha ja kolm viineripirukat kaasa tellinud, ning need kätte saanud sammus ta kohvikust välja, ning võttis suuna Metroo poole.Tal polnud väga kiire, ning seetõttu jalutas mees rahulikult.
|
|
|
Post by Chanel Barton on Dec 5, 2009 22:03:45 GMT 2
Samal ajal kui Gregor metroo poole jalutas, tuli Chanel just sealt. Ta uuris ühte raamatut, sammudes aeglaselt edasi. See oli muidugi rumal tegevus, tänava peal raamatut uurida, kuid see oli nii huvitav, et ta ei suutnud pilku sellelt keerata. Järsku aga tundis ta, kuidas kellegile otsa põrkab ja raamat tal käest maha kukkus. "Vabandust," lausus ta kiiresti, vaatamata kellele otsa oli kõndinud. Ta võttis raamatu üles ja tõstis alles siis pilgu. Ta tundis kohe ära metroo turvamehe, Micha sõbra. "Tere," lausus ta automaatselt, kuigi nad ei tundnud teineteist. Veel.
|
|
|
Post by Gregor Von Davidson on Dec 7, 2009 14:17:54 GMT 2
Greg sammus vaikselt edasi, kui mingi suurematsorti masin temast möödus keeras ta oma pilgu sellele järgi. Samal hetkel koperdas ta kellegile otsa. Avastanud, et see on kahtlaselt tuttav neiu tahtis ta tema raamatu maast üles võtta, kuid juba oli neidis seda ise teinud. Naeratades jäi ta teda vaatlema, nagu oleks just puuga pähe saanud.
|
|
|
Post by Chanel Barton on Dec 7, 2009 15:59:54 GMT 2
Chanel vaatas mees vastu, olles üdini lummatud. Siis aga ramutas ta ennast tagasi päris maailma ja naeratas kutile. "Hey, sa oled Micha sõber," suutis ta sõnad suust välja saada.
|
|
|
Post by Gregor Von Davidson on Dec 7, 2009 16:03:57 GMT 2
Greg silmitses neidu jalatallast pealaeni, ning naeratas talle lõpuks sügavalt.''Micha kunagine parim sõber, Gregor muidu.''Lausus ta nüüd, kui oma silmad teele viis, kuid need sealt koheselt tagasi neiule kinnitas.
|
|
|
Post by Chanel Barton on Dec 7, 2009 16:07:32 GMT 2
"Chanel," tutvustas ka tüdruk ennast. "Meeldiv kohtuda," lisas ta siis, "Micha sõpradega alati." Ta naeratas Gregorile säravalt.
|
|